Feesten

Evenement

Een bruiloft, jubileum, personeelsfeest of iets anders te vieren? Bij Villa GROET uit Avenhorn ben je aan het juiste adres! De prachtige feestzaal in Italiaanse stijl is ons paradepaardje. Deze fraaie gezellige feestzaal trekt al jaren bruidsparen uit heel Nederland naar Avenhorn. Wij verzorgen feesten tot 500 personen. Dat is mogelijk omdat we in het unieke gebouw de ruimtes aan elkaar kunnen koppelen. Maak een afspraak en kom kijken, dan raak je er van overtuigd dat dit dé plek is om jouw feest te vieren.

Evenementen en Congressen

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Noord Holland voor een congres, seminair, beurs of modeshow? Dan bent u bij Villa GROET in Avenhorn aan het juiste adres. De klassieke zaal is geschikt voor allerhande zakelijke bijeenkomsten en inspireert enorm. Informeer naar de mogelijkheden en u zult er van versteld staan hoe wij met je meedenken.

Villa Groet ligt tussen Hoorn en Alkmaar en met slechts vijf minuten rijden vanaf de A7 uitstekend bereikbaar.

Vergaderen

Je bent bij ons echt even weg van de alledaagse dingen. Villa Groet is dan ook een uitstekende plek om te vergaderen of te brainstormen en ideaal om out-of-the-box te denken. Tussendoor kun je even een uurtje uitwaaien. Je kunt vanaf Villa Groet een prachtig rondje wandelen via de Mijzer polder en De Beemster om daarna weer met een frisse blik aan de slag te gaan.

Wij verzorgen voor u naar wens een aangeklede koffie en theetafel. Verzorgen de lunch en uiteraard kunt ook bij ons dineren en overnachten. Vergaderarrangementen zijn mogelijk voor kleine en grote gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden en u raakt overtuigd.

WIFI aanwezig!