Feesten

       

Villa GROET uit Avenhorn is bij uitstek een zeer bijzondere feestlocatie in Noord-Holland! De schitterende ruime zaal is gerenoveerd tot een prachtige en unieke locatie voor uw feest. Doordat wij beschikken over verschillende ruimtes, waaronder het Grand Café, kunnen wij iets unieks verzorgen voor een bedrijfsfeest met een klein of groot gezelschap, een jubileum, een intiem diner, een themafeest of een bijzonder bruiloftsfeest.

Graag laten wij u tijdens een rondleiding echt beleven waar Villa GROET uit Avenhorn voor staat: sfeer, gastvrijheid en gezelligheid! Het team van Villa GROET staat voor u klaar om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. 

Evenementen en Congressen

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie in Noord Holland voor een congres, seminair, beurs of modeshow? Dan bent u bij Villa GROET in Avenhorn aan het juiste adres. De klassieke zaal is geschikt voor allerhande zakelijke bijeenkomsten en inspireert enorm. Informeer naar de mogelijkheden en u zult er van versteld staan hoe wij met je meedenken.

Villa Groet ligt tussen Hoorn en Alkmaar en met slechts vijf minuten rijden vanaf de A7 uitstekend bereikbaar.

Vergaderen

Je bent bij ons echt even weg van de alledaagse dingen. Villa Groet is dan ook een uitstekende plek om te vergaderen of te brainstormen en ideaal om out-of-the-box te denken. Tussendoor kun je even een uurtje uitwaaien. Je kunt vanaf Villa Groet een prachtig rondje wandelen via de Mijzer polder en De Beemster om daarna weer met een frisse blik aan de slag te gaan.

Wij verzorgen voor u naar wens een aangeklede koffie en theetafel. Verzorgen de lunch en uiteraard kunt ook bij ons dineren en overnachten. Vergaderarrangementen zijn mogelijk voor kleine en grote gezelschappen. Informeer naar de mogelijkheden en u raakt overtuigd.

WIFI aanwezig!