Op slechts enkele kilometers ten westen van Hoorn vind je misschien wel het leukste pannenkoekenrestaurant van Noord-Holland: pannenkoekenrestaurant Villa Groet uit Avenhorn. Ons restaurant ligt aan de rand van Avenhorn, daardoor biedt ons terras aan het water een prachtig uitzicht over de landerijen. De omgeving is uitermate geschikt voor fiets-, wandel- en boottochten. Perfecte activiteiten om voldoende trek te krijgen in één van onze heerlijke pannenkoeken.

kies uit meer dan 115 verschillende pannenkoeken

‚Äč

In ons restaurant is het moeilijk kiezen. Met maar liefst 115 verschillende pannenkoeken is de keuze reuze. Van traditionele pannenkoeken tot originele, en van zoete tot hartige. Stuk voor stuk zijn ze heerlijk, worden ze vers voor je gebakken en zijn ze onweerstaanbaar als ze voor je op het bord liggen. Wij houden graag rekening met allergien of persoonlijke voorkeuren. Wist je bijvoorbeeld dat een pannenkoek ook glutenvrij gemaakt kan worden?

Kinderfeestjes in het pannenkoekenrestaurant

Groet uit Avenhorn is de ideale plek voor een kinderfeestje of een familie uitje met de kinderen, wat is er nu leuker (en lekkerder!) dan je verjaardagspartijtje op te luisteren met pannenkoeken? Terwijl de ouders en grootouders bijkletsen kunnen de kinderen zich uitleven in de speelkelder van het restaurant. Succes verzekerd.

Menukaart

 

Klik op de link om de kaart beter te bekijken.